2012-12-29

Dum I Hela Huvudet

Jaaa, vad säger man om mig då???

Smart?


Klok?

Ganska osmart?
Ja
Ganska envis?
Ja

Igår hade jag ju en hel dag som jag städade, även sånt småskit där man använder fingrarna en heldel. Det borde kanske fått mig att tänka till när jag vaknade i morse och redan då behövde ta tabletter för att kunna röra mig.

Denna dagen började jag med att förbereda inför Nyårsmaten.
Sen åkte jag och Micke och handlade det sista som behövdes.

Det var då det började...det är alltså en bra bit att gå mellan affären och bilen...och smart som jag är så bar jag åxå astunga kassar. Väl framme vid bilen så hade jag så jävla ont att jag nästan grät.
Fortsättningsvis hemma fixar jag maten och börjar tappa porslin runtomkring mig..

I dessa lägen vet jag att det bara är början med det onda, det liksom kryper på. När maten var serverad valde jag att ta Tramadol och Brufen Retard, la mig under min värmefilt och väntade på att det skulle börja funka. Så nu 2 timmar senare eller nått så kan jag använda händer och fingrar iaf liite utan att skrika av smärta..
Askuligt, för jag lär behöva ta dessa mediciner i flera dagar nu. 

Eller strunta i tabletter och dricka alkohol, för det brukar hjälpa med...
Det flesta som känner mig vet att jag är väldigt sparsam med att dricka alkohol, och detta är en av orsakerna, att jag inte har ont då. Jag kan faktiskt förstå människor som använder alkohol i det syftet.
Men jag väljer oftast att inte dricka, och hålla mig till mina värktabletter. Men ibland dricker även jag. Men det är verkligen inte ofta. 

Jag ska nu försöka få i mig någonting att äta, kunde inte få i mig någon middag innan. Liksom inte det man tänker på när man har som ondast.
Men nu mår jag illa av att jag tagit mina Tramadol.
Är det inte det ena så är det tammefan det andra .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...