2012-12-11

Försäkringskassan vs Mig?

Nu vet jag hur det går till när man söker Sjukersättning och hur dom gör för att besluta om man får det eller inte.
Med andra ord så har jag lärt mig någonting nytt idag.

När jag nu söker sjukersättning så gick jag först till en läkare som skrev ett förhoppningsfullt tillräckligt utförligt intyg på min förmåga att arbeta. 

Efter ytterligare en månad så har jag nu haft ett samtal via telefon med min handläggare ( eftersom handläggaren inte får träffa träffa mig och blida en uppfattning om mig ? )

Sedan ska Försäkringskassan lägga detta på is ytterligare en dryg månad för att sedan ha ett möte som jag naturligtvis inte får vara med på. Detta möte om jag fattade det rätt består av Min nuvarande handläggare +  ytterligare en handläggare på FK (?), samt en speciallist (?) samt en medicinsk oberoende  (?) läkare. 

Dessa ska sätta sig ner och gå genom ALLA mina papper och skit från ALLA gamla utredningar och arbetsträningar osv, även samtalet jag hade idag med handläggaren ligger till grund för hur detta möte kommer gå. Det som jag tycker är intressant är att ALLA personuppgifter , alltså vem jag är är borttagna från mina bunta med papper. 

Detta kan gå hur som helst, jag hoppas dom inte kommer ha sitt möte om mig en tidig Måndags morgon.

Spännande värre...dammdadammmdada...2 kommentarer:

  1. Det är SÅ sjukt..att man som sjuk ska ORKA!! (Snor din bild) Kram o lycka till! Själv så kämpar jag på med a-kassan nu istället.Samma skit! (nästan)

    SvaraRadera
  2. Ja,dessa myndigheter :(
    Lycka till du med, kram!

    SvaraRadera

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...