2012-12-25

Juldagen är härKnackade precis på dörren i köket, jag tänkte...Men Wictor borde ha minst en halvtimme kvar innan han är hemma. Det visar sig att mannen i köket med en öl i ena handen skulle till grannen..hahaha...han bad sååå jätte mycket om ursäkt....men jag tyckte det inte var så farligt. Det värsta var väl att inte hunden reagerade alls, hon låg och sov vid mina fötter och följde endast med ner för att jag lockade på henne, väldigt bra vakthund den där Zarra.

Har varit i Reftele hos syster Anette, det var trevligt, och vi avslutade med att sätta ljus på gravarna, det var tungt, som varje år. Extra ont gör det att vi satte ett på Toms grav, jag tänker på hans familj, hur jobbigt det måste vara, det är ingenting man kan föreställa, men ont gör det i mammahjärtat.

Jag har fått enjättestor värmefilt av Micke, ligger med den över mig nu, och den är sååå skön, nu behöver jag aldrig mera frysa på natten :)

När vi kom hem så var Rolf & Gittan & Dan här, sen kom även Magnus & Håkan, trevligt att bara sitta och tjata och äta godis :)

Nu sitter jag och väntar på att Wictor & Jimmy ska dyka upp, det är ett jävla skit väder med både regn och dimma, även underkylt, då är  det ganska bra att man kan åka på E4:an, för den brukar skötas ganska bra här..

Hoppas ni där ute som läser detta haft en fin jul och att resten av julen blir bra.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...