2013-01-08

Kedjetäcke!

Nog satan vände sömnen igen...lyckades somna framåt 3.30 i morse, det är inte ok när man ska upp vid 7-7.30 

Här sitter jag nu jätteseg i kolan och väntar på att min arbetsterapeut ska komma hit om ungefär 1 timme. Jag är alldeles för dålig att kolla upp vad det  finns för hjälpmedel omkring mig. Både när det gäller händerna, och resten av kroppen, men även när det gäller sömnen. Jag har ju läst om kedjetäcke/tyngdtäcke  kan göra att man kommer till ro, och att man kan sova lite bättre, verkligen värt ett försök.


Har även ringt runt och slussas omkring i kommunens växel, alltid lika roande...får väl se vad de ger.

Även ringt för att fixa andra möten, jag blir så förbannad att man känner sig så obetydlig så det inte ens går att maila att dom läst ens fråga, jävla nötter.

Men så där är det i alla statliga instanser, och nu då även om man har små jobbiga frågor inom landstinget!!

Nåja, får jag inget svar inom 2 dygn, vilket dom lovar på hemsidan, så tänker jag maila och ringa igen, om jag orkar....

Väntar på besked om sjukersättningen med :(

Eller på besked om hur mycket jag ska komplettera kanske...hoppas det fixar sig innan månaden är slut annars måste jag till läkaren och förlänga sjukskrivningen...blää på det..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den där dagen igen..

Så då var den här igen . Den där dagen som jag aldrig kommer glömma, eller ens missa verkar det som. Nu har det gått 16 år sedan han försv...