2013-02-03

AvundsjukJag satt och kollade runt lite på nätet efter en lite rolig Söndagsbild och fick upp bilder på Söndagsskola, och det slog mig...att det där gick ju jag på när jag var liten.
Jag funderar på varför jag gjorde det? Kanske för  att man fick göra roliga saker, och att man även ibland fick fika. Så funderar jag på om jag gick utan mina syskon, eller om vi gick tillsammans, jag har för mig att min bror och jag gick dit tillsammans.

Funderar även på varför mamma skickade iväg oss dit över huvud taget.
Förmodligen för att hon tycket det var skönt utan oss en stund, för det var knappast så att hon var kristen, syftet var alltså inte att vi skulle lära oss något om kristendomen.

Och när jag funderar kring mamma så blir jag lite ledsen, och avundsjuk på ganska många som har en bra relation med sin mamma. Jag vill åxå ha en mamma som jag kan ringa till och be om råd eller bara berätta hur bra eller pissig min dag varit.
Men där har det skitigt sig totalt.
Jag är AVUNDSJUK på ALLA er som har en förälder som är vettig!


1 kommentar:

  1. Även jag gick i Söndagsskola,det gjorde alla ungarna på gården,det var lite som ett söndagskollo,kommer inte ihåg alls vad som predikades,men man fick saft o bullar o ibland hittade dom på roliga lekar.
    Även jag är avundsjuk på dom som har bra,omtänksamma föräldrar..om så ens ena föräldern är okej. :-( Men får försöka ge min son det jag inte fick.

    SvaraRadera

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...