2013-03-27

Arga Ord På Morgonkvisten!


Många av oss trodde nog att det skulle bli lättare att träffa en läkare när det började ploppa upp nya privata Vårdcentraler runt om i vårat land?

Men precis som med Apoteken så tycker JAG snarare att det blivit precis tvärt om. 

Nu har jag ringt till och från till Norrahammars vårdcentral för att boka in en läkartid i tre veckors tid, mest för att få ett läkarintyg men även för att få lite andra råd. Det dom har till försvar är att dom inte prioriterar att skriva ut läkarintyg. Dom förklarar även att dom har för få läkare på VC. Ska det verkligen behöva ta flera veckor för att få träffa en läkare? Och ska man hela förbannade tiden bli hänvisad till akuten om det blir värre? I dag säger dom att, vi har inga läkartider idag, och jag ringde för fan kl 7, innan dom ens har öppnat receptionen, endast för att vara säker på att få en tid idag.
Nu ska jag åter igen vänta tills i morgon kl 7, för att hoppas på att jag lyckas "TJATA" till mig en tid då, för man kan inte förboka akuttider, det måste man göra samma dag. Dom kanske skulle bokat in en läkartid tre veckor framåt när jag ringde första gången.

När det gäller APOTEKEN så bli jag också förbannad. Det är ju jätte bra att dom ploppar upp lite varstans, men deras urval är ju under all kritik. Jag har vid flera tillfällen blivit hänvisad till andra apotek för att dom inte har varan på lager. Skulle det inte bli både smidigare och bättre konkurrens när det privatiserades?

Men vi/jag har i praktiken bara fått fler irritationsmoment?

Jag vill kunna köpa ALLA mina receptbelagda mediciner under ett och samma tak, jag har ingen lust att besöka flera olika apotek. För det mesta så slutar det med att jag besöker exempelvis Ryhovs sjukhusapotek, för där vet jag att dom har det jag är ordinerad.

En sak till : Till alla vi som trodde att det skulle bli billigare med privatiseringen på Apoteken...HAHAHA Tji fick vi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...