2013-09-23

Trött vs Pigg

Idag är jag trött, faktiskt lite tröttare än vanligt.
 
Jag har funderat på det där med att vara trött...

Jag är ALDRIG pigg. Jag kan faktiskt inte minnas när jag vaknade en morgon och var utsövd. 


När barnen var små, då sov man alltid för lite. Sen kom en period i livet där man fick sova lite längre, och jag kunde till och med det. 

Sen blev pappa sjuk,  det var under den perioden som jag fick min första egentliga depression, och där började mina riktiga sömnproblem och ångest. Ångesten var mest för att jag inte fattade att pappa var så sjuk och att jag borde sett det eftersom jag jobbade inom vården. Idag har jag fattat att man blir "hemma blind" när svåra saker sker i ens närhet så ser man tyvärr inte det. 

Pappa dog för 10 år sedan, och jag tror inte jag har sovit en hel natt sedan dess. 

Jag ska plocka fram mitt kedjetäcke igen, nu när det börjar bli svalare inne så kanske jag inte svettas ihjäl när jag har det på mig. Jag sov faktiskt LITE bättre när jag använde det i fjol. Det fanns nån natt när jag sov fram till tidigt morgon iaf.

Så får det bli....och jag längtar till den morgonen som jag vaknar utsövd och pigg!!
Annars så har jag och Micke haft en trevlig helg hemma hos Eva. Det var riktigt trevlig folk som var på kräftskivan och så Kecke, så roligt att träffa henne efter 16  år tror jag vi kom fram till..visst är det märkligt att vissa människor känns det inte som man varit ifrån så länge när man väl träffas igen...och både Kecke och Eva är precis såna  personer. 

Nu ska jag försöka LÄSA en bok...


1 kommentar:

  1. Ny tävling hos Den Rockande Kocken - Vinn choklad för 3500:- till Halloween-festen

    http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=2067

    Have a rocking great day...

    SvaraRadera

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...