2013-09-18

Zarra - vänner och koloskopi :)

Jag är som vanligt så jävla bra på att blogga!!

Sammanfattning...typ


Zarra var hos veterinären igår, hon är liiite kliig i pälsen, så nu har doktorn tagit prover på diverse trevliga skabbdjur men troligtvis är det "bara" eksem. Och den lilla hårbollen fäller som inutav helvete. Om någon vill så lånas hon gärna ut en vecka eller två :)


Ida har åkt en sväng till Spanien och hälsar på kusinen, vem vet hon kanske kommer jobba en stund med.

Själv väntar jag med spänning att få göra en koloskopi i mitten på Oktober, för magen är i kaos och jag har ont i den och mår illa ...mer eller mindre varje dag ..Men va fan, lika bra dom kollar upp det åxå, men jag ger mig fan på att det bara är en inflammation eller ett sårhelvete i tarm eller mage.
Och inte förvånar det mig om jag får göra gastroskopi åxå...bläää på det

Jag har även försökt att ta tag i : Höra av mig till vänner, det går sådär...men idag har jag varit och hälsat på Ulrika och även lindat hennes onda fot...det var trevligt ...alltså besöket, inte att hon skadat sig :o

Och på Lördag åker jag och Micke till Norrköping för att vara med på inflyttningskräftskivefest hos Eva, det ser jag framemot, det ska bli jätteroligt...och ska få träffa Kecke som jag inte träffat på mååånga år.


Så, det är vad jag gjort....
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...