2013-11-08

Humöret är på topp

Jag skriver och raderar...allt för att få ihop en bra mening där jag kan få med hur jag känner utan att stampa på minsta lilla tåjävel....som ni säkert förstår så funkar det inte så bra. Med risk för att jag blir till en explosion nån dag, så sväljer jag mina ord återigen...allt för att inte jorden ska gå under ?!?!Till något annat..

Jag pratade med min morbror Björn i går förmiddag, han var på Henja igen. Han verkade må mycket bättre och det var tydligen ingen stroke han hade fått, jag har inte pratat med  någon i personalen och Björn kom inte heller ihåg vad det var som hänt. Men iaf så mådde han MYCKET bättre. Och jag saknar verkligen den Björn som jag pratade med igår, det var längesen han kändes så "frisk" Mycket har hänt under åren och många turer har det varit.  Nog om det.Jag försöker att inte komma tillbaka till mitt humör som verkligen är på topp (om man anser att ilska är toppen)
Jag vet inte om min värk åxå spelar in här, jag har haft en helvetes vecka med både smärtor och ihållande värk, vissa dagar har jag velat lägga mig ner på golvet och bara gråta...men det hjälper ju inte! 
Slutar gnällandet nu.
1 kommentar:

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...