2014-02-17

Munter Läsning

Och nog fan är det fortfarande Februari, hur kan den kortaste av alla våra 12 månader kännas som den längsta?

Jag har idag varit hos min kurator, och återigen var det 1 timma av min otroligt värdefulla tid som försvann.
Det enda jag minns från mötet var att Hon pratade om sömnen. Jag blir så förbannad på människor som inte har problem att sova.
Hon sa, om du inte somna inom 15-20 minuter, gå upp, gör något tråkigt, drick ett glas varm mjölk?? Vill hon jag ska spy med??
Tråkiga saker sysslar jag ju med dagligen, typ städar, lagar mat osv. Kan jag inte då på natten få sova? Är det problemet kanske? Att jag är understimulerad? Kan kanske vara så. Jag har skickat in en anmälan om en skrivarkurs, men den ska inte starta förrän vi är tillräckligt många anmälda, så det blir väl om nått år eller så... typiskt! Annars vet jag inte vad jag vill pyssla med...har lixom inte haft tid att lägga på mig själv eftersom jag hela tiden, hela mitt "vuxna" liv varit mamma. Det har varken funnits tid eller pengar att lägga på mig.Jag har med andra ord ingen aning om vad som egentligen intresserar mig.

Sen var jag på Nada med, jag vet inte vad jag tycker om det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...