2014-02-25

StresshanteringMina dagar bara försvinner, ni vet lite sådär som när man jobbar och äntligen har semester, vart tog 4 veckor i vägen liksom??

Jag har under flera veckors tid haft olika saker inbokade nästan varje dag, inget dåligt med det alls, men det är typ mellan 10-14, och det blir inte så mycket tid kvar att göra andra saker. Eftersom jag brukar börja med maten vid 15-15.30, så jag blir lite stressad.

En av dessa inbokningar är just stresshantering. Som man kan förstå går det inge vidare.
När stressen blir som värst så spänns axlarna, jag pratar snabbare, gestikulerar mer, blir disträ, sitter gärna och stampar med en fot eller två, och jag kan inte riktigt koncentrera mig på vad som sägs omkring mig.
Tänker mer på att, jag måste "hinna"
Och det är väl bara att ta det lugnt tänker man kanske då.... Om det vore så lätt, så hade betydligt många fler människor mått bra. Naturligtvis är jag inte ensam om att vara en stressare.
Det finns ju inte heller någon undermedicin för detta beteende, utan det är bara att jobba med sig själv, och inte ge upp. All sån här skit tar ju tid.

Hur många kan sitta och titta på en hel film på tv utan att resa sig?
Jag kan sitta med tvång, kanske en halv film. Får jag göra som jag vill reser jag mig upp i första reklamen och går inte sen tillbaka till tv:n.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...