2014-03-03

Arga ord....


Måste man verkligen "välja sida" när ett par separerar??

Jag är jävligt förbannad.


Tydligen så måste man välja sida. Försöker man låta bli så går det alltid åt helvete. 

Varför kan inte vuxna människor prata med varandra? 
Istället får man höra massa skit bakom ryggen, det slår fan aldrig fel. 
Jag verkar vara en magnet som drar till sig skitsnack!

Jag brukar försöka vara så ärlig som möjlig mot människor, så länge det inte sårar så tycker jag att man ska säga som det är.

Jag ska inte behöva sitta och ljuga för att människor i min omgivning ska bli glada. Jag tycker det bara är en falsk glädje och då kan det tammefan kvitta.

Jag har backat jävligt många steg, just för att slippa att att göra "någon" irriterad, sur, arg och besviken på mig. Jag har inte träffat denna person på flera månader, bara pratat kanske en gång i år med henne. Men nog fan så verkar den andra personen tro att vi umgås eller pratar i telen dagligen. Men NEJ, jag har haft fullt upp med att ta hand om mig själv, och ALLA som känner mig och brukar prata med mig vet att jag är värdelös på att både träffas och prata i telen i perioder.

Jag är så jävla trött på att även Micke ska få skit nu plötsligt!

Har även sagt till personen att tala om för MIG om han har ont av något jag gör eller min kontakt med den andra, men det är tydligen farligt!

Hade verkligen sett framemot att fira en födelsedag i morgon, men det sket sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den där dagen igen..

Så då var den här igen . Den där dagen som jag aldrig kommer glömma, eller ens missa verkar det som. Nu har det gått 16 år sedan han försv...