2014-03-24

Och där gick luften ur mig....

Ibland, men inte ofta har jag effektiva dagar, jag är hemskt glad när dom inträffar, jag får massor gjort.
Så vad har tanten hittat på idag?

Började min dag med att jag fick ett samtal från en snubbe som håller i en skrivarkurs :) han välkomnade mig till morgondagens möte så att jag kan kolla in hur det går till, detta för att jag själv har tänkt gå den vid nästa tillfälle dom startar upp den. Askuligt!
Detta gjorde att jag fick jaga runt efter min kontakt som sätter Nadan, för naturligtvis så krockade det med skrivarkursen. Jag fick tag på henne och fick en tid en halvtimme efter samtalet. Hoppsan, vilken tur att jag hade duschat och klätt mig innan jag pratade med henne.
Jag glömde att jag tvättat innan dess, men det tillhör dom dagliga rutinerna så jag tänker knappt på att jag gör det.

På väg hem så stannade jag till för att handla, och funderade ut dagens middag.
Tja, det blev 2 pajer, en av dom var vegetarisk, av den åt jag, har ju minst en dag i veckan som jag äter vegetariskt, den var mycket mumsig. Min dotter äter bara vegetariskt, jag nöjer mig just nu med en dag eller tre i veckan.


Under tiden pajerna stod i ugnen fixade jag tre kakdegar, allt efter Adams önskemål, han fyller år på söndag och då får man välja fritt vad man vill ha att äta under dagen.

Inte nog med detta. Jag får för mig att göra ett blomland, utmed hela huset!!! Dom som känner mig vet att trädgårdsarbete inte är på min prioritetslista. Jag måste slagit i mitt huvud, väldigt hårt!! Jag lyckades gräva färdigt skiten, så nu ska det läggas stenar utmed kanten och sen ska det sättas blommor, duktiga jag!
Jag ska lägga upp en bild sen när jag är helt färdig med blomlandet, men det såg typ ut så här innan, vet ni hur långa rötterna på gräs är? Dom är jääättelånga!!!
Förmodligen kommer jag inte komma ur sängen i morgon, men den dagen den sorgen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...