2014-03-05

Offerkappan..

Onsdag, och förmodligen en bättre dag....fast jag började vakna vid 4 i natt.

Helt plötsligt verkar det som att NADAn inte hjälper, kanske måste jag göra det 3ggr i veckan. har ju minskat det till 1gång per vecka nu.

Jag ska till min sjukgymnast sen, jag gillar henne, jag förstår vad hon menar och varför jag ska göra saker. Hon är nog ganska nyutbildad för hon är inte gammal, men det är ganska mycket drivkraft när dom är nya på sitt arbete, och hon får gärna pröva sig fram på mig :)Hoppas saker i omgivningen kommer lugna ner sig lite med. Fattar inte varför vuxna människor beter sig som trotsiga barn.
Och det verkar som att jag har ytterligare minst en på min lista som ogillar mig, så synd och så tråkigt. Allt för att jag inte sitter och håller med, för att jag inte sitter och tycker synd om personen. Tycker inte det är ok att utmåla sig som världens offer, att ta tag i saker som man vill förändra är mycket smartare än att snacka skit bakom ALLAS ryggar.

Jag kanske borde berätta MIN historia för personen. Tyvärr tror jag inte att det hjälper, för man måste isf lyssna på någon annan och det verkar väldigt svårt just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...