2014-04-05

Det är värre än att föda barn...
Förkyld och eländig, stackars mig. Det är värre än att föda barn, och då ska ni veta att jag har haft några riktigt jävliga förlossningar  !!!

Jag är inne i en kreativ period och det är tufft att inte ha någon ork att göra saker.
Jag är sådan som gör allt eller inget. Nu har jag och min hjärna bestämt oss för att fixa blommor. Inte på bilen i år utan i landet. Det kommer nog i och för sig bli lite fler blommor på bilen också, men det får jag ta till sommaren.

Jag har köpt massor av blomfrön och satt Dahlia inomhus för att det ska gro fortare. De andra fröerna måste jag vänta att sätta tills frosten försvinner på nätterna. Allt lär frysa ihjäl om jag sätter dom utomhus nu.

Jag har inte riktigt tålamod att vänta, vill helst göra allt på en gång om jag får en idè. Det som kan hända är att jag tröttnar redan innan projektet kan dras igång på riktigt.
Jag har tänkt göra massor av saker när det väl blir plusgrader, ska måla på altanen, måla fönster, som sagt sätta blommor och fixa med bilen igen.

Veckan har annars varit ganska bra trots att förkylning med feber som dragit sig närmare och närmare mig och till slut har skiten bosatt sig hos mig... blä på det.Jag kom på att jag tror jag såg en sädesärla innan, redan?

 

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag vaknar frisk och med massor av ny energi...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...