2014-04-01

Intressesmurfar...

Våren är här, men vintern försöker att förgöra den på natten. Solen lurar mig på dagen, men jag måste vänta med att så mina blommor.

Hittade dessa blommorna i landet 
Nu händer det grejer för medlemmarna huset. 
Ett barn är på väg till egen lägenhet, två ska på torsdag kolla på arbete. Och en ska fixa betyg till gymnasiet. Det är bara jag och Micke som har det som vanligt.

Jag försöker iofs hitta mig nya intressen, men det är fan svårt i min ålder. Skrivarkurs verkar nog vara en sak jag kan ägna mig åt. Men den dra inte igång på riktigt för mig förrän i Augusti. Jag måste med andra ord hitta något mer att göra, blir galen av att inte ha något vettigt att lägga mina värdefulla timmar på.
Jag har Nada som jag förmodligen kommer fortsätta med två ggr i veckan under hela våren och sommaren, samt sjukgymnastik en gång i veckan. 

Men jag har ju hur mycket tid som helst att göra annat på. Tvätta, städa osv tar inte hela dagarna, och där ska inte bara JAG känna mig tvingad att göra saker. Vi är ju faktiskt minst 4 vuxna i detta huset som kan hjälpas åt....eller?

Så har ni förslag på vad jag kan hitta på? 
Jag kan tyvärr inte använda för mycket av kroppen, i och med min värk. Men finns det några roliga kurser som jag kan gå? 
Det är ju en helt ny värld för mig att få ha egna intressen.....typiskt att jag inte vet vad som är kuligt !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...