2014-04-10

Majblommans återkomst

Jag har börjat skriva i flera dagar nu, men jag får inte ner några vettiga ord. Jag skriver och läser sedan vad jag printat ner, och det känns bara flummigt, försöker skriva om till vettiga meningar. Det är efter det som jag raderar hela skiten och lägger ner bloggandet den dagen.

De sista veckorna har jag känt mig positiv, förutom den eländiga förkylningen som anföll mig förra veckan, men det är bättre det med nu. Jag är positiv för att Ida ska flytta (naturligtvis så är det blandade känslor) jag är positiv till att Wictor och Jimmy börjar jobba på Måndag, jag är tacksam över att Andreas rekommenderade sin småsyskon till arbetsplatsen...Hoppas hoppas att det kommer gå bra för dom.

Jag är glad för att få tillbringa en hel helg med bästaste Micke & Ann-sofi, en tur till Örebro med två fnittriga töser i baksätet, och även Ida får sitta med dom...hahaha! Jag och Anette tar framsätet. Men det ska bli sååå roligt med en flamshelg.

Sen funderar jag på om det inte hade varit smartare för dom som säljer majblommor att ha en kortläsare, för hur många har kontanter i dag liksom? Jag lyckade skramla ihop 20 kr iaf, jag kunde köpa den minsta modellen. Men tror ni inte på fan, idag har jag tappat den från jackan...typiskt!


Nu ska jag försöka sova så jag är riktigt pigg inför morgondagen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...