2014-07-23

Depressions punkten jävlas

Öm/ont i mitt ena öra, det var den punkten som gjorde ondast när hon satte nålarna med...och gissa vilken punkt som jävlas...jo depressions punkten.

Nu ikväll har jag även dragit på mig en skopa ångest. Men det är bara att kämpa vidare, får väl försöka andas och hoppas på att jag somnar ifrån skiten.

Annars har det varit en bra dag, men jag känner mig lite ensam hemma. Adam är ingen socialvarelse just nu (datorn tar all tid) och Micke håller sig borta genom att vara med och hjälpa till vid det kommande scoutlägret. Håkan har hållit mig sällskap några timmar, sen åkte jag in till Ida och Linnea som var där. Vi satt och tjatade och sträck rökte i nån timme. Nyttigt och bra för hälsan.

Nu har vi fixat med att byta plats på ett par gångjärn till skärmväggen, och i morgon ska jag sätta tyg på insidan på den, för att det ska dämpa ljudet lite.

I morgon åker Ida till Norra Sverige och Micke ska infinna sig på lägret igen. På kvällen ska vi till några kompisar och grilla, och det ska bli trevligt.

Nu ska jag försöka sova och som sagt hoppas ångesten ger sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...