2014-07-25

Lung och ro...

Visst är det märkligt, man längtar efter lugn och ro. När man väl har det omkring sig så blir det tråkigt.
Nu är det alldeles för lugnt.
Men jag pallar inte att hitta på något.

Jag hatar att känna mig låst av andra människor, men jag är så van vid att det är andra som styr mina dagar. Nu känner jag mig lite passiv.
Grabbarna kommer nog hem i morgon eller på Söndag, de börjar jobba på Måndag, då blir det lite som det brukar vara.

Jag är rastlös, men orkar inte göra något vettigt. Orkar inte hälsa på någon. Jag vill känna mig lite ensam. Ni kan väl låta mig få vara i min lilla bubbla en stund, i alla fall en liten stund.

Jag har faktiskt några saker som jag borde ta i tu med också. Typ måla ett skåp, fixa lite med blommorna på bilen. Tja, lite småskit.

Men idag vill jag bara vara, låt mig få känna mig lite ensam.

Snart är vardagen här igen, då kommer jag gnälla över att jag måste passa tider för att fixa mat och så, vilket jag egentligen inte behöver, men vem vill inte känna sig behövd? Det flesta har ett jobb att gå till, jag har min familj. Jag vill ha ett arbete som jag kan klara av utanför familjen. Jag vill känna att jag bidrar med vad jag kan till samhället.

Jag blir arg för det inte finns någonting som kan göras åt mina förbannade leder, jag hoppas att läkekonsten ska gå framåt..snabbt.
Idag har jag tex förbannat ont i mina fingra , speciellt tumgreppen på båda händerna, detta beror helt enkelt på att jag körde Mickes bil hem från Habo igår. Mickes bil råkar just nu dra lite mycket åt vänster, vilket innebär att man måste hålla i ratten hårt mot höger för att reglera det. 30 minuter ungefär och idag kan jag typ inte göra någonting för att jag har så ont. Det är ett jävla piss att hela tiden tänka på vad man kan göra och inte kan.


 Hoppas ni får en underbar dag i sooolen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...