2014-07-24

Nåljävlar och läsning

Plockat ut min nåljävel som bråkat med mig sedan i Måndags, och tro f-n att det gjorde ont i örat, nålen satt bara halvvägs in och typ har rört sig lite granna.. och den var hur lång som helst , eller iaf typ 2mm.
Resten får sitta kvar, om dom inte också ska börja bråka för så ryker dom med ut.

Jag har haft en ganska sysslolös dag, jag har bara fixat på tyget till skärmväggen och plockat med det nödvändiga i köket. Jag har ägnat en hel del av dagen till att läsa, har inte haft någon läsro på så länge, men nu har jag nästan läst en bok på ett par dagar. Jag är ju sådan när det gäller det mesta :Allt Eller Inget.

I kväll har jag och Micke varit hos trevliga människor och grillat och tjatat.

Boken jag läser är Vi måste Prata Om Kevin, det är en berättelse om en av dessa unga pojkar i Usa som skjuter ihjäl 7 av sina klasskompisar och ett par lärare.
Jag tyckte att boken var ganska seg till en början, mest för att den är skriven i brevform. Kevins mamma skriver brev till hans pappa efter skjutningen. Men den blir snabbt intressant.
Om någon vill ha boken efter att jag läst färdigt den bara tjoa till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...