2014-07-23

Vänner

 Jag känner mig lite ego, men jag har valt att lägga min energi på saker som jag bryr mig om. Jag pallar inte med massa drama omkring mig. Det må hända verka som jag skiter i vilket, naturligtvis är det inte så, men jag tycker att det är smartare att lägga energi på sånt man bryr sig om, och på människor man tycker om.

 Jag är som alla vet sämst på att höra av mig, det beror verkligen inte på att ni är obetydliga, ni finns där i mitt hjärta, jag tänker på er dagligen och ni vet att det är så.

 Jag är även som de flesta vet värdelös på att svara i telefonen, och det beror inte heller på att ni är obetydliga utan snarare på att jag inte har telen i närheten eller pysslar med något annat som jag inte vill avbryta. Jag tänker i stort sett varje gång att jag ska ringa upp om jag missat ett samtal, men det kommer oftast något emellan. Det beror inte på att jag är nonchalant utan på att jag är upptagen och sen kommer jag på det för sent på kvällen, och tänker -jag ringer i morgon....så glömmer jag det.

Jag vet även att de som läser detta vet vilka jag menar. 

Puss och kram

2 kommentarer:

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...