2014-08-30

I Höst Ska Jag...

ägna mig åt att skriva, inte här kanske, men på "riktigt"

Jag har nu anmält mig till två kurser, och jag hoppas att någon av dom kommer passa mig bra.

Den ena kursen är en skrivarcirkel, där jag förhoppningsvis kommer få inspiration och idèer,  men även få lyssna på andras texter. 
Den andra är en kurs som heter "skriv ditt liv" och där är det mer intensivt. Man träffas sista helgen i September och återigen sista helgen i Oktober. Där hoppas jag få ännu mer hjälp med att skriva, och hur jag ska skriva. Där emellan ska man skriva... Jag har inte tänkt skriva nån jäkla självbiografi, så det är inget ni behöver oroa er för..hahaha.

Jag behöver verkligen någonting att se framemot nu när den mörkaste av alla jävla årstider närmar sig.
Har någon mer tips så mottages det tacksamt. Jag har nämligen ingen aning om vad jag kan tänkas är kul utöver skrivandet. 

Här hemma är det mer kaos än vanligt. Micke har rivit ner halva badrummet och toan står i trädgården. Tur vi har en stor trädgård med många buskar och träd, det blir väl till att göra sitt revir. Annars har vi toa ett par hundra meter bort. Jag hoppas och håller tummarna för att jag har en fungerande toa under morgondagen.Annars så har jag haft en bra vecka....hoppas nu att ni antecknat allt viktigt..


2 kommentarer:

  1. Något som verkligen hjälper mig är fotografering. Med kameran så hittar man så mycket vackert :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en mycket bra idé, jag har haft funderingar på att köpa mig en "riktig" kamera, men dom är ju så dyra. Men jag ska försöka ta lite fler foton, man ser det ju på ett helt annat sett. Tack för tipset!

      Radera

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...