2014-08-16

Jag har....haft så fullt upp ..

Så, vad har hänt de senaste 2 veckorna. Har jag varit så upptagen att jag inte hunnit skriva här?
Nja, knappast.


Jag har grillat med goda vänner, fikat med goda vänner. 
Jag har snosat på nyfödd bebis. 
Jag har haft ont i magen flera dagar.
Jag har satt in nålar i öronen och även hunnit plocka ur dom, nya ska dit på Måndag.
Jag har målat en vägg och en stol.

Jag har dragit på mig en förkylning, får se om jag orkar åka iväg en sväng till Bankeryd senare. Det är skyttetävlingar där idag och även i morgon.
Men jag är trött i huvudet och har ont i bihålorna.

När jag plockade ur nålarna i torsdags fick jag ganska omgående ångest, den ångesten har jag fortfarande till och från. Håller jag på och grejar så känns det bättre. Men jag känner mig samtidigt sjuk och orkar inte hålla igång.

Jag har anmält mig till Skrivkursen som börjar i början på September, direkt när jag tryckte på anmälningsknappen fick jag prestationsångest.

Alla andra som är med i kursen vet nog hur och vad dom ska skriva, men jag har ingen aning.
Jag försöker tänka på att det bara är en "kul grej" att jag kan vara med och lyssna på dom andra, kanske få lite inspiration och det behöver inte betyda att jag måste skriva en bok.

Problemet är att jag nästan alltid tävlar, mot mig själv eller mot resten av världen. Är jag inte bäst på det jag gör så tycker jag oftast att det blir tråkigt.

Jaja, jag kan alltid hoppa av efter en gång eller två. Jag känner att jag måste göra något för min egen skull, och det här kan vara ett bra alternativ. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...