2014-08-02

Marilyn Monroe

I förrgår kväll åkte jag och Ulrika på en liten spontan tripp till Henrik. Det var mycket trevligt. Vi var ute och käkade trerätters middag, sen åkte vi hem till Henrik och tog några drinkar och tjatade.

Jag fick denna fina tändare av Henrik och på köpet kollade vi på kanonfina foton i ett par böcker om Marilyn och Henrik var en bra föreläsare om hennes historia, nu kan jag mycket mer om henne. 

Det var ett mycket trevligt dygn . Jag är glad över att det finns så härliga människor i mitt liv <3

2 kommentarer:

 1. Vill bara säga, böckerna. Påbörjade den med Åke Edwardsson - brukar älska hans böcker men den var svår att komma in i - Svalorna flyger så högt att ingen kan se dom. Så jag bytte bok.
  Läser nu Bortom ljus och mörker och jag sörjer den dagen den är slut..
  HURRA!! Jag kan läsa, jag kan koncentrera mig! Jag distraheras inte av musiken som Bror lyssnar på, jag hör honom inte när han försöker prata med mig.

  Där sitter jag, i mitt hörn i soffan med boken.. Bara boken! - Underbart!!

  Tack!!

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir över att få höra att du hittat en bok som du kan komma till ro med. Ja, visst är det så att man ibland får separationsångest när boken är på väg att ta slut.
  Hoppas någon av de andra böckerna också kommer till användning. Kram på dig

  SvaraRadera

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...