2014-08-24

Spikmatta och kedjetäcke!

NU har jag äntligen hittat mitt kedjetäcke. Naturligtvis låg det längst in , längst under i garderoben. Nu är det framme och jag hoppas jag kan ha det över mig hela natten. Ibland behöver jag en invänjningsperiod eftersom det är så jäkla tungt, men vi får se hur det funkar.
På sommaren är det tyvärr alldeles för varmt att använda, när det börjar bli kyligare så brukar det vara nice att ha. Jag kan inte snurra runt så mycket i sängen när jag har det och så känner jag mig ordentligt "inbäddad" när jag har det.I morgon ska jag till min kurator igen, jag fick lite panik innan när jag kom på det. Jag får nästan alltid någon uppgift som jag ska göra, skriver ner det på en lapp och lägger den i väskan. I väskan brukar den sedan ligga fram till samma dag eller om jag har tur dagen innan jag ska till henne. Nu var det inga stora saker jag skulle göra, men det stod "ligga på spikmattan 2 ggr" Och inte fan har jag gjort det. Jag funderar på om jag ska slänga mig på den nu och sedan en gång i morgon förmiddag, det känns ju så kul att vara stressad över att lägga sig på den. Jag har verkligen inget emot att ligga på spikmattan, det bara blir inte av, främst beror det på att jag måste ligga stilla och slappna av, det funkar inte att känna sig stressad och vara på väg nånstans. Jag vet mycket väl att det kan vara smart att göra sådana saker som gör att jag måste stressa ner, men att tvinga fram det gör att jag bara smiter ifrån det.

Idag har jag lyckats klippa hela gräsmattan utan att det började regna, det ni. Nu är det inte så att vi sluppit regnet, men jag var ute redan vid 9 och var färdig vid halv 11. Sen började det naturligtvis igen. Så det blev ingen tvätt uthängd, men jag är ganska nöjd över gräset som jag försökt klippa i drygt en veckas tid äntligen blev klippt.
Älskade höst. I helvete heller jag hatar hösten, även om folk tycker det är så fina färger osv. Jag älskar grönt utomhus, det duger alldeles utmärkt åt mig. Jag gillar inte orange, gult och rött, och geggabrunt är skitfult.

Nu ska jag försöka lägga mig på dendäringa spikmattan :)

2 kommentarer:

  1. Kedjetäcke är verkligen underbart - jag måste ha det även på sommaren, men öppet fönster brukar rädda mig, men denna sommar har vi haft getingbo precis över sovrumsfönstret så det har varit duktigt varmt..
    Hur tungt är ditt? Jag har ett på 10 kg

    SvaraRadera
  2. Mitt kedjetäcke väger också 10 kg har jag för mig. Jag har idag plockat bort det gummiaktiga innantäcket och hoppas på att det inte blir så varmt nu. Jag älskar att ha det på mig, även om jag stönar bra mycket när jag försöker vända mig på natten ...hahah

    SvaraRadera

Den där dagen igen..

Så då var den här igen . Den där dagen som jag aldrig kommer glömma, eller ens missa verkar det som. Nu har det gått 16 år sedan han försv...