2014-08-22

Tala är silver...tiga är ..

Innan idag satt jag och funderade lite, det händer faktiskt att jag gör det.

Det slog mig att de flesta människor inte alls gillar att man är ärlig, i vilket förhållande som helst, alltså kärlek eller vänskap så är det egentligen inte så många som tycker om att man är ärlig...på riktigt alltså...
Man brukar vara en obekväm person om man säger vad man tycker och tänker. Man ska helst tassa på tå för alla, säga Ja är det bästa...själv gillar jag inte ja-sägare.. jag tycker det blir tråkigt i längden om alla håller med om vad man säger.
Det är mycket roligare och givande om man ibland får ta en fajt och får ha en riktig urladdning. Jag Älskar livliga diskussioner, där alla får ha sina egna åsikter men man behöver inte hålla med. Jag behöver inte alltid vara den som har rätt. Men det är himlans kul att folk har sina uppfattningar, och ibland är det riktigt intressant att få veta varför dom har det.

Mina barn och jag har haft de flesta diskussioner vid middagsbordet. Det kan bli både högljutt och hårda ord, men inte så ofta påhopp om varför man tycker si eller så.

Ibland önskar jag däremot att jag kunde hålla käften. Man måste kanske inte dela med sig om allt ... eller..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sociala medier

Det här med sociala medier är ett intressant fenomen. Jag är periodvis så otroligt trött på att se och "höra" om allt och alla....