2014-09-07

Bergaboden i Taberg, lite reklam kanske

Nu har det snart gått en vecka sen jag skrev, inte så ovanligt på min blogg.

Jag har haft en ganska ok vecka, förutom den eländiga förkylningen som nån jävel (läs Jimmy) har delat med sig till både mig och Micke. Inte så jävla roligt nu när vi haft fint väder. 

Idag har jag i alla fall lyckats klippa gräset och kapat upp det mesta av veden. 
Jag har även tvättat upp all tvätt och torkat den utomhus.

Jag har börjat fundera på att hålla uppe med rökningen, vi får se hur det går och när det ska göras. Jag måste nästan alltid tänka på det ett bra tag innan jag gör det, så har det varit varje gång innan när jag haft paus i rökandet. Det måste ligga till sig nån vecka eller månad innan jag kan sluta. Sluta nu innan det är riktigt kallt är inte lönt, det är bättre att passa på nu när det blir kall höst eller till vintern, nåja vi får se hur det går. Fördelen är att många jag känner har redan varit duktiga nog att sluta, det borde gå lättare då eller hur?

Igår var det Bergets dag här i Taberg och där var jag och tittade naturligtvis. Köpte mig en hand och fotsalva som var asskön att ha på händerna. 
 Gå in och kolla på länken här: Bergaboden  det finns en hel saker att välja på , och det flesta är ekologiska.Veckan som kommer ska jag försöka ta det lugnt, bara städa, diska, laga mat, tvätta. Det ju även 3 i huset som jobbar på helt olika tider så matlagandet brukar ta en jävla massa tid, men jag gnäller inte, jag är bara glad över att dom har ett arbete att gå till..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...