2014-09-25

Prestationsångest

Jag fattar inte varför jag får prestationsångest.

Jag gillar ju att skriva, och jag har en del texter här på bloggen som jag kan fila lite extra på om jag inte kommer på något nytt att skriva om.

I morgon ska jag på en skrivarkurs, en kurs som är fre-sön. Det ska bli jätteroligt. Men jag ska ha en text färdigt och när jag sätter mig ner för att skriva så tar det stopp. Hoppas det kommer bli lite lättare när jag väl får lite tips och hjälp av kursledaren.

Jag var hos Anette från Tisdag till Onsdag, det var trevligt. Jag gillar att man faktiskt kan träffas utan att man måste ha kalas eller annat. Bara sitta och tjata är inte fel. Borde hälsat på Björn, men det gjorde jag inte. Skulle även klippt mig i Reftele, men det gjorde jag inte heller.
Får ta och ringa frisören i Huskvarna och se om dom har nån tid för mig idag.

Förövrigt så fattar jag fortfarande inte hur hunden kan lukta ruttet när hon fiser. Jag ser att hon rör sig, så hon är vid liv. Men fan vilken odör hon sprider. Det är ingen höjdare att vakna av hundfis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag hade en dröm

Jag hade dröm i natt. Jag har inte drömt om Zarra sen vi avlivade henne. Men i natt hände det. Och jag är så glad och tacksam för den drömme...