2014-11-14

Tusen strålande solar

Jag har inte skrivit på flera veckor, det är iofs inget ovanligt här.
Jag har faktiskt skrivit på skrivarkursen ... Fatta var roligt det är, skriva sina texter och få både ris och ros . Det var skitjobbigt i början, men jag gillar att få ris, man lär sig så mycket mer än om man bara får beröm. Jag hoppas verkligen att det kommer någon liten fortsättning på den.

Vad har jag annars gjort?
Tja, yrat omkring som vanligt, vilket i min värld betyder att jag grejar lite här och lite där. Inget blir färdigt men jag gör saker hela tiden...typ.

Jag har målat och målat, läst en bok. Och vi var på bio igår , Jag, Micke, Ida, Adam och Andreas. Det var den nya Dum&dummare 2. Ganska rolig film, men lite för mycket av det roliga ibland, då är det som att det låser sig för mig. Men den var lite smårolig iaf.

Så har vi dom där ADHD träffarna. De är intressanta med trevliga människor, men jag har så svårt för lyssnarövningarna vi har i början på mötena, koncentrationen tryter och jag tycker det går för sakta.
Hemläxorna går ...sådär. Jag försöker göra mina stoppövningar ett par gånger om dagen.
Att lyssna på de andra övningarna går bara inte.
Jaja, det blir nog bättre...Boken jag har läst, måste jag varmt rekommendera. 

Jag tycker boken är bra, för den känns modern. Den speglar inte bara kvinnorna i Afghanistan utan man får även se hur resten av landet lider under talibanerna styre. 
Ledsam, fin och kärleksfull bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den där dagen igen..

Så då var den här igen . Den där dagen som jag aldrig kommer glömma, eller ens missa verkar det som. Nu har det gått 16 år sedan han försv...