2017-04-26

Bosses Hundhjälp!

Bosses hundhjälps Facebook-grupp har passerat 21000 medlemmar.
Vad är det som gör att det endast är ca 100 betalande medlemmar
Jag har verkligen huvudbry över att det är så. 
Vad beror det på ?
Är folk bara snåla?

Eller är dom bara med i Fb-gruppen för att kunna lägga upp efterlysningar på hundar, och därför inte egentligen speciellt intresserade av att vara medlemmar?
Hur ska man kunna fånga upp/in betalande medlemmar?
Jag har varit medlem i Fb-gruppen i drygt 1 år, men visste inte ens att man kunde vara betalande medlem. Informationen kommer alltså inte fram. Det är ju inte så att det är några jättesummor i avgift. 125 kr på ett år är ganska billigt om man jämför med många andra föreningsavgifter. 
Dom här pengarna går ju direkt till ett bra syfte. Det finns tyvärr väldigt många hundägare som inte har haft råd att skaffa en försäkring till sitt älskade husdjur. 
Det är här Bosses hundhjälp kommer in. Har du inte råd att lösa ut din hund från veterinären då kan du ansöka om bidrag och i alla fall få hjälp med en del av kostnaden. 
Det är många som ansöker, mer pengar behöver naturligtvis komma in. Medlemsavgiften är en liten del, men många bäckar små.

Om varje medlem på Bosses facebooks sida bara swichar en tia, tja då kan ni ganska enkelt räkna ut hur mycket pengar det kommer in på 21000 personer. Och visst vore det underbart om varje person kunde ge 10 kr VARJE månad? Hur många hundar hade kunnat hjälpas då!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sociala medier

Det här med sociala medier är ett intressant fenomen. Jag är periodvis så otroligt trött på att se och "höra" om allt och alla....